De activiteiten van inlichtingendiensten

“De activiteiten van inlichtingendiensten”

Uitnodiging ontspanningsactiviteit van dinsdag 12 maart 2024.

“De activiteiten van inlichtingendiensten”

Graag nodigen we jullie uit voor de eerstvolgende ontspanningsactiviteit in ons vertrouwde Paulushuis, Patijntjestraat 27, 9000 Gent.

Op dinsdag 12 maart om 14.30 uur (deuren open om 14 uur) komt Kenneth Lasoen.

“Geheime diensten zien we heel vaak in films en series. Maar ook de echte geheime diensten komen continu voor in de media. Wat zijn dit voor organisaties en hoe werken ze echt? Wat is er waar en wat is er fictie? Welke rol spelen geheime diensten op het internationale toneel, in het bijzonder in de huidige troebele tijden? KENNETH LASOEN, professor inlichtingen en veiligheid aan de Universiteit Antwerpen, legt uit hoe spionage echt in zijn werk gaat, door wie en met welke middelen. Hij bekijkt ook welke plaats België bekleedt met de Staatsveiligheid in het spionagegebeuren en hoe België bestand is tegen de activiteiten van buitenlandse inlichtingendiensten.”

Allen daarheen zou ik zeggen. Dit wordt zeker boeiend.

Inschrijving:
Inschrijven doe je via deze link
Vul al je velden met een * in en druk op de knop verzenden. Je krijgt onmiddellijk een mail met de bevestiging van je inschrijving.

Graag inschrijven vóór 9 maart 2024. Zo weten we ook wie we mogen verwachten en kunnen we de inrichting van de zaal beter voorbereiden.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten.

Het bestuur.

Door deel te nemen aan activiteiten van SKG geeft u ons automatisch toelating om foto’s van u, genomen tijdens onze activiteiten, beschikbaar te stellen via de digitale media. Indien dat niet het geval is gelieve ons dan telkens vooraf te informeren. Dank voor uw begrip. 

Contact

The Netherlands

Rijnzathe 8, 3454 PV De Meern

Belgium

Onderrichtsstraat 48, 1000 Brussel

Tel. +31 30 41 00 301

Follow Us